Wie ben ik

Hoi! Ik ben Ingrid. Als student ben ik begonnen met genealogie nadat ik op interessante verhalen stuitte binnen mijn familie. Ruim 15 jaar later heb ik mij aangesloten bij de Zoekbrigade van het radioprogramma Adres Onbekend op NPO5. In het oudste zoekprogramma van Nederland worden wekelijks de meest uiteenlopende zoektochten behandeld. Als lid van de Zoekbrigade probeer ik mijn steentje bij te dragen aan het in contact brengen van onder andere familieleden, jeugdliefdes en jeugdvrienden.

Wiersma Familieonderzoek is ontstaan uit mijn behoefte om meer mensen met elkaar te kunnen herenigen. Al enkele jaren geleden had ik het idee om ‘later als ik groot ben’ meer met familiehereniging te gaan doen. Het zoeken naar mensen zit voor een deel in mijn genen. Mijn ouders zijn ook allebei voorzien van een speurneus 😉

Een zoektocht in 2020 naar een biologische oma, waardoor ik uiteindelijk een halfbroer en -zus met elkaar in contact heb mogen brengen, heeft de vlam extra aangewakkerd waardoor ik nu officieel van mijn hobby mijn beroep heb gemaakt.

Ik zet mij met hart en ziel in om de zoektocht naar jouw roots tot een (hopelijk) goed einde te brengen.